NEWS

Statements, financial news and other information.


Riksgälden ställer ut kreditgaranti för Braathens Regional Airways

Riksgälden har ställt ut en kreditgaranti för ett lån om 200 miljoner kronor till flygbolaget Braathens Regional Airways AB. Garantin beviljas inom ramen för det statliga garantiprogrammet för flygföretag som infördes för att dämpa de ekonomiska konsekvenserna av coronapandemin. Lånet löper över fem år och garantin täcker 90 procent av lånets kapitalbelopp.

Read more

Dyreparkens nyheter 2021

Dyreparken lanserer både dyrenyheter og sjørøverteater i 2021, i tillegg til ny Kaptein Sabeltann-forestilling og feiring av Kardemomme bys 30-årsjubileum

Read more

BRA går ur rekonstruktionen!

Måndag 7.9. og tisdag 8.9. lämnade BRA formellt rekonstruktionsfasen. Det är glädjande att BRA kunnat lämna rekonstruktionen och att den genomförts på ett för bolaget lyckosamt sätt. Vi återtar nu full kontroll över vår verksamhet igen. Utifrån den genomförda rekonstruktionen har vi nu förutsättningarna att fortsätta att lägga planen framåt för BRA.

Read more

Osäkerhet kring corona ger uppsving för charter och paketresor

UD hävde den 30 juni sin avrådan för resor till 11 länder, och under juli börjar charterbolagen återigen flyga till de populära sommarresmålen i Spanien, Grekland och Kroatien. Osäkerheten kring vad som gäller har samtidigt lett till att nästan 40 procent av semesterresenärerna väljer att boka charterresa eller paketresa istället för att boka flygbiljetten och hotellet separat, visar statistik från resebyrån Ticket

Read more

Kraftig ökning av resebokningar efter slopad UD-avrådan

Den 18 juni gick UD ut med beskedet att avrådan för icke-nödvändiga resor till 10 länder hävs från den 30 juni. Detta resulterade i en femdubbling av antalet sökningar och en fördubbling av bokningarna till Spanien, Grekland, Kroatien, Italien, Frankrike och Portugal, visar statistik från resebyrån Ticket.

Read more