NEWS

Statements, financial news and other information.


Dyreparkens nyheter 2022 !

Dyreparken lanserer flere spennende nyheter i 2022, og tar i bruk helt nye områder som ikke er benyttet tidligere. Investeringene har en samlet verdi på omlag 60 millioner kroner, og markerer starten på flere større utvidelser i destinasjonen.

Read more

BRA lanserar ny flyglinje till Helsingfors från Bromma

BRA fortsätter sin tillväxtresa i Norden med lansering av en flyglinje mellan Stockholm-Bromma och Helsingfors-Vanda flygplats, det blir bolagets andra internationella linje efter pandemin. Den nya linjen mellan Stockholm och Helsingfors, med goda transfermöjligheter till och från BRAs övriga inrikeslinjer, har premiär den 24 februari och finns nu till försäljning på www.flygbra.se

Read more

BRA utökar sin satsning på Gotland och börjar flyga Visby-Arlanda

Den 13 december förstärker BRA sin satsning på Gotland med en linje mellan Visby och Arlanda. Linjen kommer att trafikeras två gånger per dag, måndag – fredag samt söndagar. - Den nya linjen mellan Visby och Arlanda blir ett viktigt komplement som förstärker tillgängligheten mellan Gotland och fastlandet, något som efterfrågats länge av våra kunder, säger Sakarias Ronquist som är Produkt- och intäktschef på BRA.

Read more