NEWS

Statements, financial news and other information.


Efterfrågan på sommarresor högre än innan pandemin!

Efter två år då de flesta valt att stanna i Sverige är reslusten nu på topp, och efterfrågan på utlandsresor inför sommaren är till och med högre än innan pandemin. Det är dessutom ett fåtal klassiska semesterresmål runt Medelhavet som står för nästan all försäljning, visar färsk statistik från Nordens största resebyrå, Ticket.

Read more

BRA lanserar Bioflygbiljetter

Flygbolaget BRA lanserar som ett av de första flygbolagen i världen möjligheten att välja biljett där biobränsle ingår i samma flöde som ordinarie flygbiljetter.

Read more

Dyreparkens nyheter 2022 !

Dyreparken lanserer flere spennende nyheter i 2022, og tar i bruk helt nye områder som ikke er benyttet tidligere. Investeringene har en samlet verdi på omlag 60 millioner kroner, og markerer starten på flere større utvidelser i destinasjonen.

Read more

BRA lanserar ny flyglinje till Helsingfors från Bromma

BRA fortsätter sin tillväxtresa i Norden med lansering av en flyglinje mellan Stockholm-Bromma och Helsingfors-Vanda flygplats, det blir bolagets andra internationella linje efter pandemin. Den nya linjen mellan Stockholm och Helsingfors, med goda transfermöjligheter till och från BRAs övriga inrikeslinjer, har premiär den 24 februari och finns nu till försäljning på www.flygbra.se

Read more