NEWS

Statements, financial news and other information.


Escape Travel Group kjøper Prima Travel AB

Prima Travel er markedsleder innen fotturer og sykkelturer i det svenske markedet. Per 1. januar er nisjearrangøren solgt til norske Escape Travel Group. Prima Travel, som ble startet i 1986, holder til i Gøteborg og selger sine reiser både i det svenske og det norske markedet. 9 av 10 gjester er svenske. Prima Travel selger både gruppereiser med guide samt sykkel- og fotturer på egen hånd. Italia og Spania er de to mest etterspurte landene der Prima har en klar styrke med sin lange fartstid.

Read more

BRA prisas för sitt hållbarhetsarbete - BRA tar hem Grand Travel Awards Hållbarhetspris

Juryns nominering lyder: "BRA har under 2018 tagit ledartröjan i debatten för bioflygbränsle och har som första flygbolag gått med i regeringsinitiativet Fossilfritt Sverige, med målet att bli fossilfritt år 2030. Dessutom har BRA gjort det enkelt för både privat- och företagskunder att betala för att flyga fossilfritt, vilket ökar betalningsviljan bland kunderna att flyga klimatsmart."

Read more

Braganza starter BRAbank.

I starten av 2017 begynte vi å planlegge en ny norsk bank. Digitale løsninger gjennom bruk av ny teknologi ble tatt i bruk for å etablere en bank med bedre tilbud til aktører innenfor reiseliv og varehandel, og til deres kunder. Vi ville også etablere oss i markedet for usikrede lån gjennom enkle kundeprosesser, grundige kredittvurderinger og tett samarbeid med etablerte låneformidlere.


Read more