NEWS

Statements, financial news and other information.


BRA och E-go ingår samarbete.

Flygbolaget BRA och mobilitetsbolaget E-go inleder samarbete i syfte att tillsammans erbjuda sina kunder mer hållbara resalternativ hela vägen. På årets almedalsvecka erbjuds BRA’s resenärer att smidigt hyra elbil till och från Visby flygplats.

Read more

Idag genomförde vi världens första kommersiella flygning med 100% bioflygbränsle i båda motorerna!

Flygplanstillverkaren ATR, flygbolaget BRA och bränsleleverantören Neste, genomförde idag världens första flygning med ett kommersiellt flygplan med 100 procent bioflygbränsle i båda motorerna, som en del av ett samarbete för att göra flygbranschen mer hållbar. Vid flygningen ersattes fossilt jetbränsle med Neste MY Förnybart Flygbränsle™ som minskar utsläppen av växthusgaser med upp till 80 procent.

Read more

Flygbolaget BRA och Ving ingår treårigt partnerskap

Idag lanserar BRA och Ving/Nordic Leisure Travel Group sitt 3-åriga avtal om partnerskap med flygstart 27 april 2023. Affären innebär att BRA återupptar ett affärsområde med fokus på längre flygresor bland annat mellan Skandinavien och Medelhavet. Flygningarna kommer att göras med jetflyg som tar 145 passagerare. Det är två parter med ambitiösa hållbarhetsmål som nu tillsammans ska ta nästa steg i omställningen av charterresor.

Read more