NEWS

Statements, financial news and other information.


BRA växer i Finland - fler avgångar mellan Bromma och Helsingfors

I september återinvigde flygbolaget BRA sin linje mellan Stockholm-Bromma och Helsingfors efter ett kortare uppehåll under pandemin. Till följd av ökad efterfrågan väljer flygbolaget nu att dubbla antalet avgångar mellan Stockholm-Bromma och Helsingfors och justera tidtabellen så att den är anpassad för personer som reser i tjänsten.

Read more

BRA vinnare av Transportföretagens hållbarhetspris 2022

Under onsdagskvällen delade Transportföretagen ut sitt hållbarhetspris för 2022 och i år gick det till BRA.

Vi är både glada och hedrade över att få denna uppmärksamhet för det hårda arbete som vi gör för att ställa om flyget, säger Ulrika Matsgård, vd för BRA.


Read more

Flygbolaget BRA topp 20 på Fortunes Change the world 2022

I går publicerade tidskriften Fortune sin lista Change the world, som uppmärksammar kommersiella företag som genom sin kärnverksamhet bidrar till en hållbar framtid. Listans kriterier baseras på tre områdan; mätbar samhällspåverkan, affärsresultat samt grad av innovation

Read more

Europeiska storstäder trendar inför höstlovet

Kanarieöarna och Thailand står orubbade i toppen för populära resmål under höstlovet 2022. Bland klassiska sol- och baddestinationer finns även en storstadslängtan bland svenska resenärer - där bland andra Barcelona, London och Paris klättrar uppåt på listan, enligt ny resestatistik från Ticket.

Read more