Ulrika Matsgård förstärker BRA:s ledning

 /  Braathens Regional Airlines

I augusti axlar Ulrika Matsgård ansvaret för försäljnings- och marknadsavdelningen hos flygbolaget BRA. Ulrika kommer närmast från Telia där hon haft olika marknads- och försäljningsroller i Sverigeledningen.

Ulrika Matsgård har en gedigen bakgrund inom försäljning, marknadsföring och digitalisering från telecom-industrin. Just kombinationen av digital innovation och kundfokus är två kärnkompetenser som tillsammans med en gedigen ledarskapserfarenhet är bakgrunden till att BRA valt just Ulrika för uppdraget.

– Vi befinner oss mitt i en digitaliseringsresa och jag är övertygad om att Ulrikas erfarenheter i en extremt konkurrensutsatt och digitaliserad bransch kommer att vara väldigt nyttiga för oss, säger Christian Clemens, VD för BRA.

Ulrika Matsgård tillträder sin nya roll den 21 augusti och tar då plats i ledningsgruppen. BRA har i dagarna uppmärksammats av Svenskt Kvalitetsindex som det flygbolag i Sverige som har nöjdast kunder. Bakom resultatet ligger ett gediget kundfokus och stort engagemang bland medarbetarna, som Ulrika nu kommer att bygga vidare på.

– Det skall bli otroligt roligt och spännande att börja på BRA. Jag känner stor nyfikenhet både på branschen och företaget. Jag har från utsidan följt BRA:s resa från åtta varumärken till ett och jag vet vilken utmaning det innebär. Det känns extra kul att få kliva in när BRA nu går in i en ny fas där vi tillsammans kan fortsätta att utmana, utveckla och förbättra, säger Ulrika Matsgård.

För mer information, kontakta Emma Sandsjö, kommunikationschef, 076-555 74 03, emma.sandsjo@flygbra.se eller Ulrika Matsgård, tillträdande försäljnings- och marknadschef 070-699 49 49.