Sverigeflyg har Sveriges nöjdaste kunder - igjen!

 /  Braathens Regional Airlines

Det visar årets mätning av Svenskt Kvalitetsindex (SKI). På andra plats i undersökningen kommer systerföretaget Malmö Aviation medan fjolårets vinnare, Norwegian, har halkat ner till tredje plats.

Under åren 2009, 2010 och 2011 belönades Sverigeflyg med utmärkelsen Sveriges nöjdaste kunder, men fick sedan se sig omsprungna av Norwegian.

– Då, för snart två år sedan satte vi upp ett mål som innebar att vi skulle ta tillbaka förstaplatsen med Sveriges mest nöjda flygkunder inrikes. Nu har vi gjort det. Att vi dessutom gör det tillsammans med Malmö Aviation som väldigt god tvåa gläder oss särskilt eftersom vi under nästa år kommer att samlas i en gemensam organisation, säger Christer Paulsson, VD för Sverigeflyg samt Sälj- och Marknadsdirektör för Braathens Aviation.

Sverigeflyg och Malmö Aviation ingår båda i Braathens Aviation som tillsammans trafikerar 12 svenska städer med Bromma som nav.

– Vi är ödmjuka men oerhört stolta över det fina betyg vi får av våra resenärer. Men vi slår oss inte till ro. Vi ser oss fortfarande som uppstickare i flygbranschen och det finns mycket kvar att göra för att kundernas upplevelse ska bli ännu bättre. Vi ser det som vår uppgift att fortsätta att göra kundens resa ännu enklare och smidigare, säger Christer Paulsson.

Dags att fira – och bli ännu bättre

För att bli ännu bättre lanserar Sverigeflyg från och med imorgon en tävling på hemsidan och i sociala medier där resenärer kan hjälpa Sverigeflyg och Malmö Aviation att utvecklas vidare och komma ännu närmare kundernas önskemål. De bästa idéerna och förslagen belönas med flygbiljetter till valfri stad i Sverige. Dessutom tidigarelägger Sverigeflyg årets julrea, och låter den starta redan på lördag med biljetter från 350 kronor.