Scandic Dyreparken med franchiseavtale

 /  Kristiansand Dyrepark

Ved integrasjonen med Rica hadde Dyreparken Utvikling AS, som eide 50 prosent av aksjene i driftsselskapet Scandic Dyreparken Hotel AS, en opsjon på å kjøpe Scandics andel på 50 prosent. Denne opsjonen har Dyreparken Utvikling AS nå realisert, og med virkning fra 1. oktober kontrollerer Dyreparken Utvikling AS alle aksjene i Scandic Dyreparken Hotel AS.

– At Dyreparken Utvikling AS har realisert opsjonen er en mulighet som har ligget i avtalen siden den ble tegnet og er udramatisk. Hotellet skal drives som et franchisehotell og Scandics tilstedeværelse i dyreparken blir den samme som før, sier administrerende direktør i Scandic Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Ingen endring for gjestene

Selv om det er Dyreparken Utvikling AS som vil stå på eiersiden vil det fortsatt være den røde Scandic-logoen som preger bygget.

– For gjestene betyr denne avtalen lite. Hotellet vil fortsatt drives som om det skulle vært et Scandic-hotell på lik linje med andre franchisehoteller i Scandic. Alle konsepter blir videreført og gjestene vil fortsatt få den samme gode hotellopplevelsen, sier Steen-Mevold.

Konsernsjef i Dyreparken Utvikling AS, Reidar Fuglestad, ser frem til fortsettelsen som franchisehotell.

– Vi har vært deleier av hotellet helt fra oppstarten i 2001, og i den tiden har hotellet vært drevet godt. Dette blir i så måte en naturlig fortsettelse. De ansatte på hotellet har i gjort en fremragende jobb i alle år, og det blir en spennende tid fremover når vi skal fortsette dette sammen. Sammen med hotellet i Abra Havn og i Kardemomme by skal vi fortsette å ivareta gjestene våre som vi alltid har gjort, sier Fuglestad.