Sabra Tours og Escape Travel fusjonerer

Det fusjonerte selskapet får en omsetning på ca 400 mnok. Selskapet vil ha 66 ansatte og vil bli ledet av Trond Olav Paulsrud (41), i dag leder i Sabra Tours. Tove Voss (70), som startet Escape Travel for 10 år siden, inntar en sentral lederrolle for å sikre kontinuitet i en overgangsfase.

 Vi ønsker å skape en stor reisearrangør med et bredt, attraktivt produktspekter for våre kunder. Vi skal være et spennende og utviklende sted å jobbe for spesialister i reisebransjen, sier Gunnar Grosvold styreformann i Braathens Travel Group.

 Sabra Tours har sin styrke innen kultur-, musikk- og sportsreiser. Selskapet omsatte for 212 millioner i 2013. Escape Travel er Norges største arrangør av elvecruise og er i tillegg spesialist på cruise, langreiser og kulturreiser. Escape omsatte for 177 millioner i 2013. Begge reisearrangører er eid av Braathens Travel Group som er en del av investeringsselskapet Braganza.

 Braathens Travel Group består av 10 reisearrangører i Skandinavia. De mest kjente er Sabra Tours, Escape Travel, Carpe-Diem Singelreiser, Sabra Fokusreiser og Iceland Explorer. Gruppen omsetter for 500 mnok.