Per Arnstein Aamot overtar sjefsstolen i Dyreparken

 /  Kristiansand Dyrepark

Aamot har vært adm. dir. for Dyreparken siden 2007, under konsernsjef Reidar Fuglestad. Nå rykker Aamot opp som øverste leder for hele destinasjonsselskapet, som også omfatter tre overnattingssteder.

- Jeg gleder meg stort til å ta fatt på oppgaven. Dyreparken er inne i et godt spor. Vi har nettopp lagt bak oss de to beste årene i vår historie, og vi skal definitivt fortsatte være ekspansive. Kraften ligger i kompetansen til de ansatte – og de er her fortsatt, sier Per Arnstein Aamot.

Nyheten om at Fuglestad går over til stillingen som direktør for Sørlandets Kunstmuseum og Kunstsilo-prosjektet ble offentliggjort i dag, og de ansatte i Dyreparken er nettopp blitt orientert om sjefsskiftet.

- Det blir selvfølgelig vanskelig å forlate Dyreparken. Men å få muligheten til å realisere byens, regionens og nasjonens nye attraksjon kunne jeg ikke si nei til, sier Reidar Fuglestad, som har vært øverste leder i Dyreparken siden 2000, de siste ti årene som konsernsjef.

Dyreparkens eier Per G. Braathen er full av lovord over den jobben Fuglestad har utrettet.

- Reidar har vært en samlende, inspirerende og strategisk sterk leder gjennom 17 år. I disse årene har Dyreparken utviklet seg fra en dyrepark til en destinasjon for hele Norge. Per Arnstein er en naturlig ny leder fra egne rekker, noe som er et kvalitetstegn for hele organisasjonen. Per Arnstein har jobbet i Dyreparken i 24 år og i mange ulike stillinger. Jeg er overbevist om at vi har funnet rett person til å utvikle Dyreparken videre, sier Braathen.

Per Arnstein Aamot tiltrer 8. april.

Kontakter:

Per Arnstein Aamot, tlf. 97 05 97 23

Reidar Fuglestad, tlf. 97 05 97 10