Nyheter Dyreparken 2017

 /  Kristiansand Dyrepark

Dyreparken lanserer ikke mindre enn tre nyheter for sesongen 2017. Klatreløype, sandstrand og et stort filmstudio.

-Vi styrker oss på mangfold, nok en gang, konstaterer adm. dir. Per Arnstein Aamot. Han tror de tre nye attraksjonene vil bli midt i blinken for alle kategorier familier.

Julius-løype Jungelstien skal revitaliseres og bygges helt om, nå med Julius-tema. Klatreløypa har vært er en av de mest populære attraksjonene på tvers av aldersgrupper. Nå skal Jungelstien rustes opp, bygges om og bli mer spektakulær enn tidligere.

Badestrand og stupetårn

Ved inngangen til Badelandet skal det anlegges en diger sandstrand. 2000 kubikkmeter sand fra utgravingen på Torvet i Kristiansand skal fylles ut i Grashavet. Et flytende 25 meters svømmebasseng skal plasseress ute i selve Grashavet, og et permanent stupetårn skal bygges, med ulike nivåer. Her kan barn lære seg å hoppe og stupe fra lav høyde og opp til fem meter.

Hakkebakkeskogen Filmstudio

Hvordan blir en film til? Det kan du lære i Hakkebakkeskogen Filmstudio. I et 1000 kvadratmeter stort studio, på toppen av høyden ved Sirkus Jesper, skal Klatremus guide besøkende rundt i det nye filmstudioet. Den nye filmen om Hakkebakkeskogen har premiere 1. juledag. Selskapet Quisten Animation har i over to år jobbet med produksjonen  av dukkeanimasjonsfilmen Hakkebakkeskogen, som har premiere 1. juledag. Fra neste år skal alle dukker og alle kulisser stilles ut permanent i Hakkebakkeskogen Filmstudio. Studioet blir en sesong-attraksjon på linje med Hakkebakkeskogen.

Adm. dir. Per Arnstein Aamot tror summen av de nye attraksjonene vil trekke nye besøksgrupper til Dyreparken. Han er spesielt stolt av studio-konseptet.

-Vi har opplevd en enorm stor interesse for attraksjonen Hakkebakkeskogen. Når vi nå bygger dette studioet vil det være et nytt løft for det totale Egner-universet vår. Med etableringen av studioet vil våre gjester nå kunne fylle en hel dag med bare Egner-opplevelser, sier Aamot.

………