Malin Brandtvig blir ny HR-chef på flygbolaget BRA

 /  Braathens Regional Airlines

Svenska inrikesflygbolaget BRA välkomnar Malin Brandtvig som ny HR-chef. Malin kommer att ingå i flygbolagets ledningsgrupp.

Malin kommer från en tjänst som chef för Kabin och Inflight Service på TUI Fly Nordic, hon har även ett förflutet som affärsenhetschef på det globala outsourcingbolaget ISS Faclilty Services.

— Med en bakgrund inom ISS Facility Services och Head of Cabin Crew på TUIfly Nordic ser jag fram emot att få ta del av Malins erfarenhet av ledarskap, förändringsarbete och organisationsutveckling, säger Christian Clemens, VD på BRA.

BRA har sedan 2016 slagit samman nio flygbolag till ett varumärke. Därför kommer stort fokus läggas på viktiga frågor kring verksamhetens gemensamma kultur och ledarutveckling.

— Det är ett privilegium att få komma in i ett skede där BRA genomfört lanseringen av ett gemensamt nytt varumärke, integrerat organisationen och nu ska fördjupa och intensifiera resan mot en gemensam kultur, säger Brandtvig.

För mer information, kontakta:

Emma Sandsjö, Kommunikationschef för BRA, 076-555 74 03, emma.sandsjo@flygbra.se BRA Pressjour utanför kontorstid: 010-722 16 62