Juliusskogen - Nytt overnattingskonsept i Dyreparken

 /  Kristiansand Dyrepark

Onsdag 1. juni, åpnet Dyreparken sitt helt nye overnattingskonsept Juliusskogen, og de aller første gjestene har sjekket inn allerede.

- Vi er veldig spente på mottakelsen av Juliusskogen, og håper gjestene synes dette er et gøyalt og spennende boalternativ både for barn og voksne, sier direktør for overnatting Øyvind Eikaas.

Stedet har fått 40 minihytter plassert i et skogholt like ved Grashavet og sjørøverhotellet Abra Havn, og er det rimeligste boalternativet for Dyreparkens gjester. De små hyttene er svært godt utnyttet med plass til to voksne og tre barn, og alle enhetene er utstyrt med egne toaletter og balkonger.

Uteområdet er inspirert av det Julius og sjimpanser er veldig glade i - nemlig å klatre og leke. Her kan gjester blant annet leke og utfordre seg i høyden over minihyttene.

- Bookingen viser at publikum synes dette virker som et spennende konsept. Juliusskogen er allerede utsolgt i hele juli, men det er noe ledig kapasitet i juni og august, avslutter den spente direktøren.

Men 40 minihytter er bare starten på størrelsen av konseptet, og allerede til neste år skal det bygges hele 80 nye enheter. Til sammen vil Juliusskogen bestå av 120 minihytter når den er komplett sommeren 2023.

Juliusskogen er åpen i perioden 1. juni – 28. august.

Juliusskogen.jpg#asset:811


Bilder: https://brandfolder.com/s/gzgh2756cvsxkxqhsqr795

Kan benyttes vederlagsfritt og krediteres Dyreparken

Kontaktpersoner:

Direktør for overnatting Øyvind Eikaas, mobil 957 35 645

Markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken B. Schjøtt mobil 970 59 720