Escape Travel Group kjøper Prima Travel AB

Prima Travel er markedsleder innen fotturer og sykkelturer i det svenske markedet. Per 1. januar er nisjearrangøren solgt til norske Escape Travel Group. Prima Travel, som ble startet i 1986, holder til i Gøteborg og selger sine reiser både i det svenske og det norske markedet. 9 av 10 gjester er svenske. Prima Travel selger både gruppereiser med guide samt sykkel- og fotturer på egen hånd. Italia og Spania er de to mest etterspurte landene der Prima har en klar styrke med sin lange fartstid.

  • Prima Travel er dyktige i en nisje i vekst. Vi kjenner nisjen godt fra vår egen satsing på Escape Aktiv i Norge sier Gunnar Grosvold, leder i Escape Travel Group.
  • Vi ser store muligheter for å utvikle vår spennende virksomhet i Escape Travel Group sier Johan Magnusson som har ledet Prima Travel siden 2000. I Escape Travel Group finnes betydelig bransjekunnskap og stor interesse for aktive reiser.

Escape Travel Group omsetter etter kjøpet av Prima Travel for 760 mnok i fire land. 450 mnok i det norske markedet med Escape Travel, Cruise.no og Carpe Diem. 150 msek med Prima Travel, Escape Sport og Escape Travel i Sverige. 100 mdkk i danske Signatours med varemerkene In-Italia og Hideaways. 4 meuro i tyske Siglinde Fischer. 65% av reisene er gruppereiser og 35% individuelle reiser. Virksomheten eies av Braganza AB som også eier Ticket, Dyreparken i Kristiansand, flyselskapet BRA og den digitale banken BRAbank.

Kontaktinformasjon

Escape Travel Group AS:

Gunnar Grosvold

+47 90 03 55 36

gg@escape.no

Prima Travel AB

Johan Magnusson

+46 31 81 33 50

johan@primatravel.com