Escape Travel AS kjøper Eurotravel Sports AB

Escape Travel AS kjøper reisearrangøren Eurotravel Sports AB med virkning fra 1. august 2017. Norges største arrangør av spesialreiser, som fra før eier 75 prosent av Escape Travel AB, får med det en årlig omsetning på mer enn 100 millioner kroner i Sverige.

- Vi har det siste året vært på utkikk etter dyktige nisjearrangører i Sverige. Da vi traff Magnus Karlsson og teamet hans, forsto vi umiddelbart at vi hadde med en skikkelig dyktig sportsreisearrangør å gjøre. Vi har hatt gleden av å bli godt kjent de siste månedene, og nå ser vi virkelig frem til å videreutvikle selskapet i fellesskap, sier Trond Olav Paulsrud, administrerende direktør i Escape Travel.

Eurotravel Sports AB er spesialisert på treningsleir for topp og bredde, fotballreiser til de store ligaene i Europa og reiser for partnere av idretten. I tillegg har Eurotravel Sports enerett på å tilrettelegge treningsopphold og turneringer i Prioritet Serneke Arena, en stor og velrennomert multisportsarena i Gøteborg.

 

- Escape Travel AS har en unik posisjon som nisjebasert reisearrangør, og vi er meget glade for og stolte over å inngå i denne reisefamilien. Vi har mange og store muligheter foran oss, og vi har virkelig funnet tonen med våre nye eiere. Nå er målet at vi i fellesskap skal tilby det ypperste innen sportsreiser i Skandinavia, hevder Magnus Karlsson, gründer og leder i Eurotravel Sports AB.    

Escape Travel AS, som inngår i Per Braathens heleide investeringsselskap Braganza, vil med dette oppkjøpet selge spesial- og gruppereiser for nærmere 500 MNOK i 2017. Selskapet vurderer løpende nye investeringer i mindre nisjeselskap, og er alltid på utkikk etter talenter med erfaring fra spesialreiser.

For mer informasjon

Trond Olav Paulsrud

Administrerende direktør, Escape Travel

+ 47 400 38 999

Magnus Karlsson

VD, Eurotravel Sports AB  

+ 46 70 525 76 01