Escape Travel AS kjøper Cruise.no AS

Norges største arrangør av spesialreiser utvider i Norge

Escape Travel AS kjøper reisearrangøren Cruise.no AS med virkning fra 3. januar 2018. Norges største arrangør av spesialreiser, som eier nisjearrangører i Norge og Sverige, får med det en betydelig portefølje innenfor cruise. 

- Vi har det siste året vært på utkikk etter dyktige nisjearrangører i Norge og Sverige. Når vi vurderer nye selskap, er vi spesielt opptatt av menneskene i virksomheten og deres kompetanse. Cruise.no har vært solid drevet, og selskapet har over tid bygget et veldig godt lag av cruise-eksperter. Nå ser vi virkelig frem til å videreutvikle selskapet sammen med de ansatte, sier Trond Olav Paulsrud, administrerende direktør i Escape Travel.

Cruise.no er spesialist på cruisereiser og samarbeider med alle de toneangivende rederiene. Selskapet ble etablert i 2007 og Elisabeth og Johnny Bråthen har bygget og ledet selskapet siden. Selskapet har over tid hatt fin vekst. I de senere årene har de valgt å satse stadig mer på salg av cruise i premium-markedet. I dag har Cruise.no åtte ansatte lokalisert på Vippetangen. Virksomheten vil fortsette i samme lokaler i tiden som kommer.  

 

- Escape Travel AS har en unik posisjon som langsiktige eiere av nisjebaserte reisearrangører. Når vi først bestemte oss for å selge selskapet vårt, la vi aldri skjul på at vi ønsket å komme i havn med Escape. Vi er veldig glade for at selskapet vårt nå skal inngå i denne reisefamilien, med eiere som tenker langsiktig og som har vist stor kompetanse i å utvikle spesialarrangører, sier Johnny Bråthen, gründer og styreleder i Cruise.no. 

Elisabeth Bråthen vil fortsette som kaptein for mannskapet i Cruise.no, hvilket de nye eierne opplever som viktig og betryggende. Johnny Bråthen vil avslutte sin arbeidsdag i selskapet, men vil på alle måter være tilgjengelig for ledelsen og de nye eierne av Cruise.no i tiden som kommer.

-Vi er takknemlige for at vi har blitt enige med Johnny og Elisabeth om overdragelsen av Cruise.no. Prosessen vi har hatt med dem har vært ualminnelig god og ryddig, og vi har stor tro på at vi i fellesskap med Elisabeth og resten av teamet hennes skal videreutvikle Cruise.no og befeste deres posisjon som best på cruise i Norge.     

Escape Travel AS, som inngår i Per Braathens heleide investeringsselskap Braganza, vil med dette oppkjøpet selge spesial- og gruppereiser for i underkant av 600 MNOK i 2018. Selskapet vurderer løpende nye investeringer i mindre nisjeselskap, og er alltid på utkikk etter talenter med erfaring fra spesialreiser.

For mer informasjon

Trond Olav Paulsrud

Administrerende direktør, Escape Travel

+ 47 400 38 999

Johnny Bråthen

Styreleder, Cruise.no  

+ 47 918 85 007