Escape Travel A/S afvikler deres danske kontor og overdrager rejseaktivitetene til Travel House koncernen.

Samtlige krydstogt, færge og rejseaktiviteter, der hidtil har været udbudt under navnet Escape Travel A/S i Danmark, overdrages til Travel House koncernen pr. 1. maj 2015. Aktiviteterne omfatter krydstogter, færgeagenturet Viking Line samt salg af pakkerejser til bl.a. Island og USA.

Tidligere har virksomheden været markedsført under navnene Scandinavian Cruise Center, Cruise.dk, og ”Iceland Explorer”.

 

Formand for Escape Travel A/S i Danmark, Gunnar Grosvold udtaler;

”Escape Travels bestyrelse og aktionær, har truffet beslutning om at fokusere på koncernens øvrige aktiviteter og virksomheder i Norge og Sverige. Vi er glade for at vores nuværende aktiviteter i Danmark, vil kunne fortsætte til gavn for virksomhedens kunder, salgsmedarbejdere og leverandører. Sammen med Profil Rejser og Bella Vista, er der skabt det bedst mulige fundament for fremtidens udfordringer”.

 

Adm. Direktør Peter Rasmussen fra Profil Rejser A/S siger;

”Vi ser frem til at byde 5 nye medarbejdere velkommen i teamet på Rosenørns Alle. Vi er sikre på, der er tale om det perfekte match og vi ser frem til at kunne tilbyde Escape Travels mange danske kunder samme gode service og endnu flere rejseoplevelser til konkurrencedygtige priser. Jeg ser denne handel som en win-win for alle involverede parter”.

 

Koncerndirektør i Travel House A/S, Jesper Boas Smith udtaler;

Vi ser frem til at videreudvikle den samlede virksomhed til gavn for kunderne, medarbejderne og leverandørerne. Med den fremtidige struktur, kan vi tilbyde landets største og bredeste udbud inden for krydstogtferier, nogle af de bedste hoteller, sport, adventure og eksplorer oplevelser til mange destinationer verden over.