Dyreparken åpner Kristiansands første bobilcamp!

 /  Kristiansand Dyrepark

Aldri før har Kristiansand hatt ren bobilcamp - inntil nå. Dyreparken Bobilcamp har åpning onsdag 1. juli, og ligger idyllisk til ved Grashavet midt i smørøyet mellom Dyreparken Safaricamp og sjørøverhotellet Abra Havn. Med kun 400 meter fra inngangen til parkene og så nær sjørøverlivet at gjestene praktisk talt kan lukte kruttet fra kanonene.

Bobilcampen har plass til 30 bobiler med tilgang til strøm og vannstasjon, og har sol fra morgen til sen kveld. Innbookingen er enkel; når gjester kjører inn i området registrerer Dyreparken skiltnummeret automatisk.

- Sommeren i år blir annerledes for de fleste av oss, og vi har sett et økende behov for ren bobilcamp spesielt denne sesongen. Byen vår har ikke et slikt tilbudet i dag, og dette er noe vi ønsket å gjøre noe med. Området er selve indrefileten med hensyn til plassering, og ligger i umiddelbar nærhet til alle våre univers og begge parker. Vi håper at tilbudet vil bli godt mottatt av våre gjester, sier markeds- og kommunikasjonsdirektør Anniken B. Schjøtt.

Pris fra 1. juli til 8. august er 525 kroner per døgn, og i perioden fra 9. august til 11. oktober koster det 325 kroner i døgnet. Pris inkluderer strøm og vannstasjon.


bobilcamp-1.jpg#asset:741

Kontaktperson

Anniken B. Schjøtt, Markeds- og kommunikasjonsdirektør, mobil 970 59 720