Ledig stilling som Analytiker i Braganza

Braganza har betydelig investeringskapasitet og søker stadig nye investeringer. Derfor ønsker vi å styrke teamet med en Analytiker.

De viktigste arbeidsoppgavene vil være:

• Analyse av investeringscase

• Bransjeanalyser og benchmarking av egne selskaper

• Overvåke og analysere utvalgte børsnoterte selskaper

• Delta i M&A-prosjekter

• Presentasjoner til styret og andre

• Rapportering og administrative oppgaver

Vi søker en kollega med relevant utdannelse på masternivå innen økonomi/finans eller tilsvarende.

Du bør som et minimum ha jobbet i to år med analyse i meglerhus, konsulentselskap, investeringsselskap eller annen relevant virksomhet. Helst kombinert med annen jobberfaring. Arbeidet krever meget god kjennskap til relevante IT-verktøy. Det er en fordel å ha innsikt i digitale forretningsmodeller og erfaring med investeringer.

Stillingen krever at du kan kombinere dypdykk i tall og fakta med å fremstille konklusjonene på en forståelig måte. Arbeidet er utpreget selvstendig. Stillingen rapporterer til Geir Stormorken, men du vil også jobbe med andre nøkkelpersoner hos oss.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og fleksibilitet i arbeidet. Over tid kan det bli aktuelt å arbeide tettere på ett eller flere av våre porteføljeselskaper.

Mer informasjon om oss finner du på www.braganza.com. Kontaktperson er Geir Stormorken via gs@braganza.com eller telefon 907 54 984.

Søknad kan sendes via e-post eller til Braganza AS, Postboks 700 Skøyen, 0214 Oslo. Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt.