BRA växer i Finland - fler avgångar mellan Bromma och Helsingfors

 /  Braathens Regional Airlines

I september återinvigde flygbolaget BRA sin linje mellan Stockholm-Bromma och Helsingfors efter ett kortare uppehåll under pandemin. Till följd av ökad efterfrågan väljer flygbolaget nu att dubbla antalet avgångar mellan Stockholm-Bromma och Helsingfors och justera tidtabellen så att den är anpassad för personer som reser i tjänsten.

Det känns otroligt roligt att efterfrågan på vår linje mellan Helsingfors och Stockholm-Bromma varit så hög. Tack vare höstens fina bokningsläge väljer vi nu att dubbla antalet avgångar. Denna satsning ligger helt i linje med BRAs långsiktiga strategi om en expansion även utanför Sveriges gränser, säger Martin Erkenborn, Kommersiell Chef på BRA.

Med start den 30 januari erbjuder BRA två dagliga avgångar från Stockholm-Bromma till Helsingfors. I samband med ökningen justerar bolaget även tidtabellen så att den möjliggör utresa till Helsingfors på morgonen och hemresa på eftermiddagen. För resenärer som reser från Helsingfors till Stockholm finns goda möjligheter att resa vidare inrikes med ett kortare stopp på Bromma.

Ny tidtabell från Stockholm-Bromma till Helsingfors:

Måndag – Fredag (lokala tider)

Bromma – Helsingfors 08:05 – 10:15 14:30 – 16:15

Helsingfors – Bromma 10:45 – 10:55 17:10 – 17:20

Söndagar (lokala tider):

Bromma - Helsingofors 14.00-16.10

Helsingfors - Bromma 16.55-17.05

Mellan Bromma och Helsingfors flyger BRA med den bränsleeffektiva och mest klimatsmarta flygplanstypen ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja Bioflygbiljett med 50 procent inblandning av bioflygbränsle.