BRA tillbaka i Finland - premiär idag för nya linjen till Helsingfors

 /  Braathens Regional Airlines

BRA fortsätter sin tillväxtresa i Norden och idag avgår den första flygningen mellan Stockholm-Bromma och Helsingfors flygplats. Den nya linjen, med 6 avgångar i veckan, möjliggör snabba och smidiga flöden mellan Helsingfors och Stockholm- Bromma, med goda transfermöjligheter till och från BRAs övriga inrikesdestinationer.

– Det blir otroligt spännande att återigen börja flyga till Finland. Att vi nu knyter samman den finska huvudstaden med den svenska på Stockholm-Bromma flygplats ger möjlighet både till utveckling av affärer samt ökad turism mellan länderna, säger BRAs kommersiella chef Martin Erkenborn.

Linjen från Stockholm-Bromma till Helsingfors kommer att ha en tur- och returresa alla dagar i veckan utom lördagar.

Måndag – Fredag (lokala tider) BMA-HEL 8.20-10.30 HEL-BMA 11.00-11.10

Söndagar (lokala tider): BMA-HEL 12.00-14.10 HEL-BMA 14.40-14.50

– Tack vare en ökad efterfrågan var beslutet att erbjuda kunderna en direktlinje mellan Helsingfors och Stockholm-Bromma mycket naturligt. Satsningen ligger helt i linje med BRAs långsiktiga strategi om en expansion även utanför Sveriges gränser. Med den här linjen erbjuder vi inte bara direkttrafik mellan Helsingfors och Stockholm-Bromma utan också möjlighet att checka in direkt till Finland från alla våra destinationer i Sverige med bara 20 minuters transfertid, säger Martin Erkenborn, Kommersiell Chef på BRA.

Mellan Helsingfors och Bromma flyger BRA med den bränsleeffektiva och mest klimatsmarta flygplanstypen ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja Bioflygbiljettet med inblandning av bioflygbränsle.

BRA Pressjour

Besvaras under kontorstid.

+ 46 10 7221662

press@flygbra.se