BRA lanserar direktflyg från Visby till Århus och Oslo i sommar

 /  Braathens Regional Airlines

BRA förstärker sin position på Gotland och lanserar idag två nya utrikeslinjer direkt från Visby med flygstart lagom till semestern. Måndag den 3 juli är det premiär för den nya direktlinjen mellan Visby och Danmarks näst största stad Århus och torsdag den 6 juli avgår den första flygningen från Visby till Oslo. De nya linjerna kommer trafikeras två dagar i veckan under perioden 3 juli och 13 augusti.

Vi är väldigt glada över att nu lansera ännu fler direktlinjer från Visby i sommar. Gotland och Visby är en otroligt viktig region för oss och det känns därför extra bra att vi nu knyter samman Gotland med andra delar av Skandinavien. Denna satsning ligger helt i linje med vår strategi om att befästa vår position som flygbolag på Gotland samt vår långsiktiga plan om en expansion utanför Sveriges gränser, säger Martin Erkenborn, Kommersiell chef på BRA.

Direktlinjen mellan Visby och Oslo trafikeras torsdagar och söndagar med start 6 juli. Mellan Visby och Århus flyger BRA måndagar och fredagar mellan 3 juli och 11 augusti. Pris per person för en enkelresa är från 999 kr.

Det känns väldigt roligt att BRA nu startar två nya linjer som sätter Gotland på kartan även utanför Sveriges gränser. Detta skapar möjligheter för nya besökare från både Norge och Danmark, två målgrupper som är väldigt viktiga för Gotland. Sett ur gotlänningarnas perspektiv blir det smidigt att flyga direkt till Norge och Danmark i sommar, säger Gunnar Jonasson, Flygplatschef Visby Airport.

Till och från Visby flyger BRA med det bränsleeffektiva och mest klimatsmarta regionalflygplanet ATR 72-600 med plats för 72 passagerare. Vid bokningstillfället finns möjlighet att välja Bioflygbiljett med 50 procent inblandning av bioflygbränsle.

Visby – Oslo

Torsdagar kl 9.25

Söndagar kl 11.20

Oslo – Visby

Torsdag kl 11.35

Söndagar kl 13.30

Visby – Århus

Måndagar kl 13.25

Fredagar kl 15.05

Århus – Visby

Måndagar kl 17.05

Fredagar kl 15.25